I Concurs de pojectes interasociatius

cartel.jpeg

BASES DEL CONCURS DE PROYECTES INTERASOCIATIUS

1. Descripció.
Aquest concurs té com objectiu premiar aquelles iniciatives que s’originen d’una forma colaborativa i innovadora entre dues o més asociacions sense ànim de lucre de Mislata. La temàtica del projecte es libre, pero deuràn ser projectes que generen impacte social i beneficis en el nuestre entorn més pròxim, ja siga de temática cultural, social, medioambiental, etc. Las asociacions de Mislata desarrollen un gran traball i per açó, aquest concurs preten donar un pas més i incentivar a que les asociaciones traballen desde una perspectiva interasociativa.

2. Finalitat.
Aquest concurs està dirigit a premiar les relacions entre les distintes asociacions sense ànim de lucre del municipi de Mislata, per afavorir la participació juvenil ciutadana i enfortir el teixit social associatiu del nostre municipi. D’aquesta manera, es pretén donar suport a projectes innovadors i creatius no només econòmicament, sinó també implicar a tot el Consell de la Joventut de Mislata en el desenvolupament del projecte premiat, per tal de possibilitar un treball interassociatiu que sorgisca d’una manera inspiradora i que genere impacte social.

3. A qui es dirigeix aquest concurs?

Aquest concurs va dirigit a totes aquelles associacions sense ànim de lucre que tinguen la residència social en el municipi de Mislata. Hauran de presentar-se projectes interassociatius formats com a mínim entre dues o més entitats. Almenys una d’elles haurà de ser una associació juvenil.

4. Requisits i criteris generals de participació.
Podran participar en aquest concurs totes les associacions sense ànim de lucre de Mislata. Per inscriure en el concurs s’haurà d’omplir el formulari de participació que es publicarà al web del CLJM (www.consellmislata.org), i posteriorment s’obrirà un termini determinat, tal com s’especifica en l’apartat 5 d’aquesta convocatòria, per que es presenten propostes de projectes interassociatius entre dues o més entitats seguint el model de l’annex 1, juntament amb el pressupost associat al mateix seguint les pautes de l’annex 2; a més, s’haurà de remetre la informació de les entitats participants al concurs segons el model de l’annex 3 d’aquesta convocatòria. Cada projecte interassociatiu estarà liderat per diverses associacions, per la qual cosa és necessari que des de les associacions s’elegisca una persona responsable del projecte.. La persona proposada com a responsable des de les diferents associacions participants en el projecte interassociatiu haurà de ser l’encarregada de la coordinació entre la resta de la seua entitat. Per això, cada associació participant en el projecte interassociatiu triarà una persona responsable que s’encarregarà de la intermediació entre les seues associacions i les reunions que es realitzen amb la resta d’associacions participants. Així mateix, es responsabilitzarà de la participació activa en el desenvolupament del projecte. El projecte premiat es desenvoluparà durant l’Octubre Jove, com a activitat estrella dins del cartell que es prepararà per a aquest programa, de manera que les propostes de projectes interassociatius hauran de desenvolupar com a màxim en una setmana. En cap cas es premiaran projectes interassociatius que ja s’hagin dut a terme anteriorment, sinó propostes noves.

5. Solicitut i documentació necessària.
Inicialment, per valorar el nombre de participants s’haurà d’omplir el formulari de sol·licitud de participació a través del següent enllaç:

Per poder participar en aquest concurs s’haurà de redactar un breu esquema de projecte (annex 1) amb l’objectiu de poder valorar la qualitat de les propostes rebudes.
Per a això, cal que es remeti l’annex 1, 2 i 3 d’aquesta convocatòria per correu electrònic a la següent adreça: info@consellmislata.org
Els terminis seran els següents:
I. A partir del 24 de Març fins al 9 d’abril es podrà emplenar una sol·licitud de participació a través del web del CLJM, únicament amb les dades de les entitats participants.
II. Des del 10 d’abril fins el 15 de maig s’obrirà el termini per enviar les propostes de projectes interassociatius per correu electrònic seguint els models de l’annex 1, 2 * i 3 d’aquesta convocatòria.

* Els projectes hauran d’incloure un pressupost ajustat a la realitat de la seva posada en pràctica (annex 2), tenint en compte que el pressupost màxim que podrem finançar des del CLJM és de 550 €.

6. Premis.
El premi d’aquest concurs serà poder desenvolupar el projecte interassociatiu guanyador amb la col·laboració del Consell de la Joventut de Mislata, qui es farà càrrec del finançament de les propostes de projectes interassociatius sempre que siguin viables, gestionant així totes les necessitats que vagin sorgint durant la posada en marxa del projecte. Aquest concurs disposa d’un pressupost màxim de 550 €, això no vol dir que els projectes que es presentin hagin de tenir un pressupost inferior o superior, però cal tenir-ho en compte ja que en cap cas es podrà realitzar una aportació econòmica superior a la establerta. Després de la valoració dels projectes hi ha la possibilitat d’oferir un únic premi o dos, depenent de la qualitat de les propostes i la viabilitat de poder posar en marxa dos projectes interassociatius. També hi ha la possibilitat que el premi pugui quedar desert.
Les associacions premiades rebran una placa commemorativa i el suport del CLJM per a la difusió de la posada en marxa del projecte través de les xarxes socials del CLJM i la cartelleria que es prepararà per l’Octubre Jove, amb la proposta premiada com a cap de cartell. També s’oferirà qualsevol ajuda que des d’aquesta entitat es puga oferir (implicació de voluntaris, reserva d’espais, etc.).
El jurat estarà compost pels membres de la CP del Consell de la Joventut de Mislata i dos representants de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mislata.
Durant el mes de maig es reunirà el jurat per valorar els projectes i al juny s’emetrà una resolució dels projectes o el projecte premiat mitjançant la nostra pàgina web.
8. Lliurament de premi.
El projecte premiat s’anunciarà durant el mes de juny i des d’aquest mateix dia qualsevol despesa que es necessiti per a la realització del projecte (cartelleria, material d’oficina, etc.) s’ha de sol·licitar al Consell de la Joventut de Mislata. Per a això, s’haurà de sol·licitar totes les factures a nom del CLJM, avisant prèviament al propi Consell dels diferents despeses a través del correu electrònic (info@consellmislata.org), per tal de supervisar que s’està complint el pressupost associat al projecte . Les entitats que rebin aquest premi hauran de presentar abans del 10 de desembre de 2017 La justificació que el premi s’ha invertit en el desenvolupament del projecte aportant totes la relació de factures originals (annex 4) presencialment al Centre Jove del carrer Túria nº13 -Baix i aportant una memòria avaluativa del projecte (annex 5). Un cop revisada la documentació, el CLJM abonarà la despesa total associada al projecte interassociatiu a través de transferència bancària, de manera que les entitats premiades hauran d’aportar el número de compte on decideixin que es realitzi l’ingrés d’aquest premi.

9. Obligacions de les Associacions i Entitats beneficiàries.
Les entitats premiades es comprometran a destinar la totalitat del premi econòmic a la posada en pràctica del projecte. Així mateix, es comunicarà amb una antelació de 10 dies qualsevol reunió que es mantingui entre les associacions per a l’organització del projecte, ja que el CLJM tindrà presència en elles per aportar idees i supervisar el bon funcionament del projecte.
També serà un requisit indispensable per a la col·laboració assenyalar en els mitjans de difusió elaborats per al projecte de manera visible el logo del CLJM, així com aquelles entitats que subvencionen i / o col·laboren en la realització d’aquest concurs de projectes interassociatius.

10. D’altres disposicions
Des del CLJM s’organitzarà una exposició sobre els resultats obtinguts a finals de l’any juntament amb la col·laboració de les entitats premiades. Així mateix, des del CLJM s’animarà a la participació d’altres associacions en la proposta de projectes interassociatius per a la propera convocatòria del concurs.

Descarregar les bases d’aquest concurs aquí:

BASES CONCURSO PROYECTO INTERASOCIATIVO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedas cambiar la configuración u obtener más información ‘aquí’. Este mensaje solo sale una vez. ACEPTAR
Aviso de cookies