Posicionament del CLJ Mislata respecte al projecte 22.02

El Consell de la Joventut de Mislata, reunit en Assemblea General Extraordinària el passat 10 de maig va tractar a petició de l’associació Menys Graus el projecte Mislata 22.02 de la Regidoria de Joventut de Mislata.

En l’assemblea estaven representades 8 de les 10 associacions que en eixe moment formaven part del Consell de la Joventut de Mislata, amb un total de 13 delegats/des.

En un treball per intentar arribar a un acord per part de la Comissió Permanent, intervinguda amb l’associació afectada, es va arribar a l’Assemblea amb 3 propostes obertes perquè es debatiren i foren les associacions les que decidiren el posicionament del Consell. Després de no arribar a cap punt d’acord per part de les entitats membre es va produir una votació entre les propostes de la permanent:

1) “Des del Consell de la Joventut de Mislata sol·licitem que en el Projecte Mislata 22.02 es tinga en compte la participació mixta de l’associació Menys Graus. És a dir que siga coorganitzadora de l’activitat a parts iguals al costat de la Regidoria de Joventut i tinga poder de decisió tant en les activitats com en la resta de decisions que siga necessàries per al funcionament de l’activitat, així com la incorporació en la difusió dels logos de Menys Graus i Mislata ON de manera equitativa al de l’Ajuntament.
En el cas que no s’accepte per part de la Regidoria aquestes peticions, la posició del Consell seria la descrita en el punt 2).”

2) “Des del Consell de la Joventut de Mislata ens postulem en contra del Projecte Mislata 22.02 que es pretén iniciar des de la Regidoria de Joventut de Mislata. Des del Consell no es va a col·laborar ni promoure la participació d’aquesta activitat en pensar que han traït a una de les nostres associacions membre.”

3) “Des del Consell de la Joventut de Mislata sol·licitem a la Regidoria la participació en el projecte Mislata 22.02 mitjançant la creació d’una comissió, que tinga representació en l’organització de l’activitat, la funció de la qual siga el vetlar pel bon funcionament de l’activitat, es promoga la participació activa del teixit associatiu juvenil, la transparència en l’elecció dels becaris i els valors de l’associacionisme i voluntariat.”

En una ajustada votació va eixir amb 7 vots la 2º proposta i amb 6 vots a favor la tercera. Considerant-se la de major votació com el posicionament del CLJM sobre aquest tema.

ACLARIMENT DE LA COMISSIÓ PERMANENT.

Des de la comissió permanent volem aclarir que el posicionament pres no impedeix a les associacions membre unir-se al projecte Mislata 22.02 de la Regidoria de Joventut de Mislata si així ho desitgen.

Des de la permanent respectem les accions que duga a terme l’associació Menys Graus en la seua campanya en favor de Mislata ON. De la mateixa manera que reconeixem el treball dels treballadors/es de la Regidoria de Joventut que tant han fet per tot l’associacionisme juvenil de la nostra localitat. A més de ser grans professionals són un referent i pioners en polítiques de joventut des de fa molts anys a la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedas cambiar la configuración u obtener más información ‘aquí’. Este mensaje solo sale una vez. ACEPTAR
Aviso de cookies