CONCURS DRAWMISLATA

 • DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE.
  Drawmislata és un concurs artístic, per a la joventut de Mislata. Aquest concurs es durà a terme a través de la xarxa social Instagram, per la qual cosa les obres que es presenten per a aquest concurs seran pujades en @drawmislata progressivament. Les persones guanyadores les triarà el jurat, aquest jurat està format per les 2 persones creadores del concurs i una altra persona del Consell de Joventut de Mislata. Per a participar s’ha d’enviar al correu info@consellmislata.org la imatge de l’obra, així com un vídeo on es verifique que l’obra presentada a aquest concurs és original i personal. A més, haurà d’indicar les següents dades: nom complet, DNI, adreça, correu electrònic i telèfon de contacte. El vídeo també es pot enviar per missatge privat a l’Instagram @drawmislata.
 • FINALITAT.
  El concurs es realitza amb la finalitat de fomentar l’art i la participació entre la joventut de Mislata. Aquest projecte està creat per joves per a joves amb la intenció de donar visibilitat a obres presentades per artistes locals. D’aquesta manera, es premiarà a la joventut que participe esmentant-los i difonent les seues obres en el compte d’Instagram dedicada a aquest concurs. Es pretén així donar a conéixer les seues obres i que la resta del municipi puga conéixer també les obres originals de joves artistes.
 • A QUI VA DIRIGIT EL CONCURS?
  El concurs Drawmislata va dirigit a persones joves entre 12 i 18 anys residents a Mislata que presenten obres artístiques i creatives.
 • REQUISITS DE PARTICIPACIÓ.
  · Tindre entre 12 i 18 anys i residir a Mislata.
  · El termini per a enviar totes les obres finalitzades, així com els vídeos demostratius comença el 20 d’octubre i finalitza el 20 de novembre.
  · S’ha d’enviar vídeos per a verificar que sou els qui realitzeu les obres; els vídeos s’han d’enviar al compte de @drawmislata per missatge privat.
  · Si l’obra presentada és en dibuix:
  – Haurà de realitzar-se en grandària A3; en cas de ser més gran es podrá presentar en 50×70 com a màxim.
  – Si l’obra es presenta en llenç la mesura mínima és 30×30 imàxima 80×80.
 • PREMI.
  En el concurs hi ha tres premis per a aquelles persones que el jurat trie com a guanyadors/as. Els premis consistiran en: – Primer premi: 150€ i un trofeu commemoratiu personalitzat. – Segon i tercer premi: trofeu commemoratiu personalitzat. Així mateix, les obres finalistes seran exposades en els Centres Joves de Mislata durant el mes de desembre per a atorgar major visibilitat a les persone participants.
 • RESOLUCIÓ DEL CONCURS.

Les persones guanyadores seran triades després de la valoració del jurat.
Entre les tres obres seleccionades com a guanyadores s’assignarà el lloc. Es poden manar
les obres del 20 d’octubre fins al 20 de novembre.

 • LLIURAMENT DE PREMI.
  L’última setmana de novembre es comunicarà a través del mateix compte d’Instagram @drawmislata quals han sigut les obres guanyadores, així com el dia del lliurament de premis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedas cambiar la configuración u obtener más información ‘aquí’. Este mensaje solo sale una vez. ACEPTAR
Aviso de cookies